Uw foto geprint op kanaalplaat regelt u met Goldies Signing in Eindhoven!

Bij Goldies Signing kun je prachtige afbeeldingen full color laten afdrukken op kanaalplaat. Op elk formaat: van klein tot megagroot! Kanaalplaat is een aan de binnenkant door een kanaalstructuur verstevigd plaatmateriaal uit één stuk. Stevig, licht van gewicht en flexibel. Ze kunnen worden ingezet bij productpromotie, beurzen etc. Kanaalplaat is de meest betaalbare vorm van panelen en daarmee perfect voor de korte termijn promotionele reclameborden of bewegwijzering. Een reclamepaneel laten maken? Of gewoon op zoek naar een stoere full color decoratie op kanaalplaat van 4mm dikte voor op de beurs, in de winkel of tijdens een event? Uw foto op fkanaalplaat wordt met aandacht verzorgt door Goldies Signing in Eindhoven! Kom langs in onze showroom voor voorbeelden.

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie dus u kunt ervan op aan dat wij een optimaal resultaat leveren! Dus bel gewoon 0402930056 of 0651750098 voor advies of offerte.

MOGELIJKHEDEN

De voordelen van onze fotoprodukten op kanaalplaat zijn enorm!

Uw boodschap optimaal uitdragen met een verzorgd fotoprodukt op kanaalplaat! We hebben ze in verschillende formaten. Ze worden ingezet voor acties, op beurzen, productpromoties of gewoon omdat ze mooi zijn. Kortom: wat kunnen wij u bieden.
Mogelijkheden:
- Ideaal voor presentaties, goedkope oplossing
- Stevig, licht van gewicht en flexibel, rechthoekig of op vorm gesneden
- Foto's enkel- full color, voor binnen- en buitengebruik
- Hoogwaardige fotokwaliteit, dikte 4mm
- Maximaal formaat uit één stuk tot 140 x 290 cm
- Eventueel 90 graden buigbaar
- Vraag ook naar onze ontwerpservice
- Waarmogelijk 24-uurs service